Goedkope cruise Zuid-Amerika 2021

Zuid Amerika

Goedkope cruise vakantie Zuid Amerika boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor Zuid Amerika. CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope cruises zuid amerika cruises

Laat je betoveren tijdens Latijns-Amerikaanse cruises

De natuur, de mensen, de sfeer, de passie. Zuid Amerika ademt een zekere ambiance, wat het een bijzondere cruise bestemming maakt. Daar waar het continent aan de ene kant groen en levendig is, oogt het aan de andere kant droog en ruw. De flora en fauna over het continent varieert dan ook enorm, van het Amazone gebied in het noorden tot de Atacama woestijn in het zuiden. Langs de kust zijn prachtige natuurgebieden te bewonderen, hier meer je aan in bijzondere steden, waar je kunt genieten van de sfeer.

Cruise Argentiniƫ en Braziliƫ

Aan de westkust van Zuid Amerika liggen de grootste landen van het continent, Argentiniƫ en Braziliƫ. Hier kom je in prachtige steden als Buenos Aires, het Uruguaanse Monte Video, Rio de Janeiro, Recife en Fortaleza. Helemaal in het zuiden van het continent vind je de Britse Falkland Eilanden, en de eilandengroep die de punt van zuid Amerika vormen. Grootste hier van is Isla Grande de Tierra del Fuego, waar je de bijzondere havenplaats Ushuaia aandoet.

Cruise Chili, Peru, Equador en de Galapagos eilanden

De kustlijn van het westelijke deel van zuid Amerika is lang en ruw. Hier ligt een netwerk van Fjorden, eilanden in ruwe ondoordringbare natuur reservaten. Wanneer je havenstad Castro op het Chileense eiland Isla Grande de Cliloe nadert zie je de Chileense Fjorden. Andere steden op de route zijn, Coquimbo, Arica, het Peruaanse Callao en het Equadoraanse Manta. Voor de kust van Equador liggen de prachtige Galapagos eilanden. Begin of eindpunten van de cruise langs de west kust van zuid Amerika zijn vaak in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld Fort Lauterdale Florida. jouw cruise voert je dan, door het Panama kanaal.

Populaire cruise bestemmingen zuid amerika cruises