✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zuid Amerika

Goedkope cruise vakantie Zuid Amerika boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor Zuid Amerika. ᑕ CruiseDealz.nl ᑐ heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope cruises zuid amerika cruises

Laat je betoveren tijdens Latijns-Amerikaanse cruises

De natuur, de mensen, de sfeer, de passie. Zuid Amerika ademt een zekere ambiance, wat het een bijzondere cruise bestemming maakt. Daar waar het continent aan de ene kant groen en levendig is, oogt het aan de andere kant droog en ruw. De flora en fauna over het continent varieert dan ook enorm, van het Amazone gebied in het noorden tot de Atacama woestijn in het zuiden. Langs de kust zijn prachtige natuurgebieden te bewonderen, hier meert u aan in bijzondere steden, waar u kunt genieten van de sfeer.

Cruise Argentinië en Brazilië

Aan de westkust van Zuid Amerika liggen de grootste landen van het continent, Argentinië en Brazilië. Hier komt u in prachtige steden als Buenos Aires, het Uruguaanse Monte Video, Rio de Janeiro, Recife en Fortaleza. Helemaal in het zuiden van het continent vindt u de Britse Falkland Eilanden, en de eilandengroep die de punt van zuid Amerika vormen. Grootste hier van is Isla Grande de Tierra del Fuego, waar u de bijzondere havenplaats Ushuaia aandoet.

Cruise Chili, Peru, Equador en de Galapagos eilanden

De kustlijn van het westelijke deel van zuid Amerika is lang en ruw. Hier ligt een netwerk van Fjorden, eilanden in ruwe ondoordringbare natuur reservaten. Wanneer u havenstad Castro op het Chileense eiland Isla Grande de Cliloe nadert ziet u de Chileense Fjorden. Andere steden op de route zijn, Coquimbo, Arica, het Peruaanse Callao en het Equadoraanse Manta. Voor de kust van Equador liggen de prachtige Galapagos eilanden. Begin of eindpunten van de cruise langs de west kust van zuid Amerika zijn vaak in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld Fort Lauterdale Florida. Uw cruise voert u dan, door het Panama kanaal.

lees verder...

Populaire cruise bestemmingen zuid amerika cruises