Goedkope cruise MSC Divina 2024-2025

Msc divina

Goedkope cruise vakantie MSC Divina 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor het cruiseschip MSC Divina van MSC Cruises ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Het cruiseschip MSC Divina

Bereid je voor op het nieuwste cruiseschip in de vloot. Ontworpen door Jorio Design International, welke de MSC cruise ervaring tot een nieuw nivo brengt. Het schip heeft alles aan boord en alles is 24 uur per dag beschikbaar. Met zo veel luxe heb je het Middenlandse zee gebied en de Caribbean nog nooit ervaren.

Fantasia klasse cruiseschepen: MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. De zeer luxe en moderne schepen staan voor comfort, ontspanning en rust. Zeer geschikt voor een romantische cruise met jouw partner. Maar er is ook aan de kids gedacht, er is voldoende vermaak voor iedereen. Laat je hier lekker verwennen met de diverse masage behandelingen, whirlpools en het zonnedek voor volwassenen.

Faciliteiten MSC Divina

Specialiteiten Restaurants JA
Theater JA
Bioscoop NEE
Casino JA
Spa & Fitness JA
Whirlpools JA
Kunst galerij JA
Bibliotheek JA
Internet café JA
Workshops NEE
Baby oppas NEE

Entertainment MSC Divina

  • Kinderspeelplaatsen
  • Zwembaden
  • Solarium
  • Zonnedek
  • Diverse massages