Goedkope cruise MSC Magnifica 2024-2025

Msc magnifica

Goedkope cruise vakantie MSC Magnifica 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor het cruiseschip MSC Magnifica van MSC Cruises ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Het cruiseschip MSC Magnifica****

Een revolutionair schip met buitengewoon comfort. Het schip is door gebruik van de nieuwste technologieën ook bijzonder energiezuinig en milieu vriendelijk. je komt niets te kort en geniet van het beste comfort met de laagste belasting voor ons kostbare milieu.

Musica klasse cruiseschepen: MSC Musica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Magnifica. Schepen met de perfecte mix van design, comfort en veiligheid. Op de cruiseschepen vind je een typerende Italiaanse huis-stijl met prachtig ingerichte open ruimten. Laat je ook verrassen door het scala aan entertainment, activiteiten en ontspanning. In de avonduren kan je volop genieten van de restaurants en bars in casual tot glamour.

Faciliteiten MSC Magnifica

Specialiteiten Restaurants JA
Theater JA
Bioscoop JA
Casino JA
Spa & Fitness JA
Whirlpools JA
Kunst galerij NEE
Bibliotheek JA
Internet café JA
Workshops NEE
Baby oppas NEE

Entertainment MSC Magnifica

  • Kinderspeelplaats
  • Tiener club
  • Zwembaden
  • Hardloopbaan
  • Sportvelden
  • Discotheek