✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Msc Orchestra

Goedkope cruise vakantie MSC Orchestra boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor het cruiseschip MSC Orchestra van MSC Cruises. CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

 

Goedkope cruises msc orchestra

 

Het cruiseschip MSC Orchestra****

In 2015 vaart het schip in Noord-Europa, de Middellandse zee, Caribbean, Nederlandse Antillen en de Emiraten (Dubai en Oman). Het schip heeft 16 passagiersdekken met sauna's, whirlpools, zwembaden, vele restaurants en diverse specialiteiten restaurants. Voor de jongsten is er de Jungle Adventure speelruimte en speciaal voor de tieners een stoere Teen's Club.

Musica klasse cruiseschepen: MSC Musica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Magnifica. Schepen met de perfecte mix van design, comfort en veiligheid. Op de cruiseschepen vind je een typerende Italiaanse huis-stijl met prachtig ingerichte open ruimten. Laat je ook verrassen door het scala aan entertainment, activiteiten en ontspanning. In de avonduren kan je volop genieten van de restaurants en bars in casual tot glamour.

Faciliteiten MSC Orchestra

Specialiteiten Restaurants JA
Theater JA
Bioscoop NEE
Casino JA
Spa & Fitness JA
Whirlpools JA
Kunst galerij NEE
Bibliotheek JA
Internet café JA
Workshops NEE
Baby oppas NEE

Entertainment MSC Orchestra

  • Kinderspeelplaats
  • Tiener club
  • Zwembaden
  • Hardloopbaan
  • Discotheek

Beoordeling MSC Orchestra

7.4 (63 beoordelingen)