Goedkope cruise Hawaii 2023-2024

Hawaii 1630540 pixabay

Goedkope cruise vakantie Hawaii 2023-2024 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor Hawaii ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen hawaii

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Cruise Hawaii

De eilandengroep Hawaii ligt midden in de Pacifische Oceaan. Met het heerlijke klimaat, mooie stranden, bijzondere natuur en bruisende steden, is Hawaii een gewilde vakantiebestemming. De bekendste steden zijn Waikiki en Honolulu, welke beide op het eiland Oahu liggen, het 2e grootste eiland van de eilandengroep. Kauai wordt gezien als het mooiste eiland, met een weelderige natuur en langgerekte zandstranden. Ook op het eiland Maui zie je kleurijke flora en fauna. Schitterende watervallen maken het sprookjesachtige landschap compleet. Het grootste eiland van de groep, is ook de naamgever van de groep, Hawai. Het eiland Hawai, wordt vaak The Big Island, genoemd, wat een bijzonder gevarieerde natuur heeft. Natuurlijk kun je veel excursies maken om Hawaii te ontdekken, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om lekker te zonnebaden en ontspannen op de stranden of om te gaan duiken of snorkelen voor de kust. Ontdek het paradijselijke Hawaii met een heerlijke Noord-Amerika cruise.

Havensteden tijdens cruises de Hawaii

In het Azië zijn talloze mooie vakantiebestemmingen. Wij hebben een aantal mogelijke cruise havens voor een Hawaii cruise geselecteerd.

Hawaii

Hawaii 1244650 Pixabay

Met werkende vulkanen en een prachtige natuur is "the big island" Hawaii een mooie bestemming tijdens je Hawaii cruise. Het heeft een ruim gevarieerd landschap, met vulkaan woestijnen, regenwouden, graslanden, besneeuwde bergtoppen en mooie zandstranden. Niet alleen de natuur van het eiland is boeiend. Ook de, van het Polynesische afstammende, cultuur is erg boeiend.

Oahu

Oahu 3603379 Pixabay

Oahu is het meest bevolkte eiland van Hawaii, waar zich hoofdstad Honolulu en de bekende badplaats Waikiki bevinden. Eén van de bekendste bezienswaardigheden van het eiland is Pearl Harbor. In de steden zijn veel andere culturele bezienswaardigheden. Excursies in de natuur zijn ook erg aan te raden, zocis de naar de Vulkanische slakkenkegel Diamond Head indrukwekkend.

Vancouver, Canada

Vancouver 2393812 Pixabay

Vancouver ligt op een mooie locatie, verscholen in de Straat van Georgia, omgeven door een beeldschone natuur. Dit zorgt er voor dat veel toeristen naar Vancouver komen. Hier vind je een mix van culturen, bergen, regenwouden en een prachtige ruwe kustlijn. Je kunt voor de kust zelfs walvissen spotten. In de stad zelf, vind je tal van bezienswaardigheden, welke absoluut het bezoeken waard zijn.

San Fransisco, USA

San Fransisco 668900 Pixabay

De Golden Gate brug, Alcatraz, Alamo square, Fishermans Wharf. San Fransisco heeft talloze bezienswaardigheden, om te bezoeken. Deze bruisende stad heeft een mix van verschillende culturen, er is een grote Aziatische gemeenschap. In de jaren 60 was San Fransisco de hippiehoofdstad van het land en er is ook grote LBTGQ gemeenschap in deze tolerante en liberale stad.