Goedkope cruise Oostkust Verenigde Staten 2024-2025

Oostkust vs

Goedkope cruise vakantie oostkust Verenigde Staten 2024-2025 boeken? ⛴ Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruisereizen voor oostkust Verenigde Staten ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen oostkust verenigde staten

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Cruise vakanties naar de Oostkust VS en Canada

De oostkust van de Verenigde Staten heeft een lange kust lijn. Niet alleen heeft het een Atlantische kustlijn, de kust aan de Golf van Mexico is bijna even lang. Het landschap, de steden en de mensen langs de kust zijn overal anders, maar even bijzonder. Tijdens een cruise langs de oostkust van de VS kan je deze diversiteit goed ervaren.

Stedencruise langs de Oostkust van de Verenigde Staten

Tijdens een Stedentrip langs de Oostkust van de USA doe je een aantal van de mooiste steden van de Verenigde Staten en Canada aan. Een aantal van deze steden zijn ook de begin of eindbestemming van een cruise naar Bermuda, de Bahama’s of het Caribisch gebied. Deze steden bieden je de gelegenheid de verschillende culturen en de turbulente jonge geschiedenis van dit continent te ontdekken. Ontdek de invloeden die de Nederlanders, de Fransen en Engelsen hier hebben achtergelaten. Ontdek de Franse cultuur niet alleen in het Frans Canadese Quebec, maar ook in het zuiden van Louisiana, zoals in de stad New Orleans.

Havensteden aan de Oostkust van de Verenigde Staten

Langs de oostkust van de USA liggen veel interessante steden. Een aantal van deze heerlijke cruise havens hebben wij voor je geselecteerd.

New Orleans

New Orleans

Aan de monding van de Mississippi in de Golf van Mexico ligt New Orleans. De stad is bekend van de Dixieland muziek en het carnavalsfeest Mardi Gras. De stad heeft een aan Frankrijk gerelateerd verleden. Een bezoek aan het Franse district is dan ook een must. Bourbon street, welke door het winkel en uitgaanscentrum van de stad loopt is de bekendste straat van de stad. Ontdek het historische verleden van deze boeiende stad.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

Niet ver bij de grote stad Miami vandaan ligt het plaatsje Fort Lauderdale. Dit is voornamelijk bekend van feestende jongeren die hier tijdens ‘Spring Break’ hun voorjaarsvakantie vieren. Het is ook het thuis van Sawgrass Mills een enorm winkelcentrum. In het stadscentrum zijn veel winkels gevestigd langs Las Olas Boulevard. Winkelen en uitgaan in het bruisende nachtleven zijn de twee grootste toeristische attracties van Fort Lauderdale. Er valt echter nog veel meer te ontdekken.

Bermuda

Bermuda

Een kleine duizend kilometer uit de kust van de VS, ligt de kleine eilandengroep Bermuda, bekend van de Bermuda driehoek. Er zijn diverse bezienswaardigheden om te bekijken, waaronder het Maritiem Museum en het Fort. De natuur hier is prachtig, rond het eiland is veel koraal en in de riffen kan goed gedoken worden. Er zijn heerlijke stranden om op te ontspannen. Bezoek ook de hoofdstad Hamilton, de Kathedraal van de Heiligste Drievuldigheid is de grootste bezienswaardigheid hier.

New York

New York

Bezoek bij jouw verblijf in de The Big Apple de verschillende grote bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters. Central Park, Times Square, het Vrijheidsbeeld, de stad kent te veel toeristische attracties. Veel van de grote bezienswaardigheden vind je in Manhattan. Bezoek hier ook het WTC One en Ground Zero of de verschillende musea zoals het Guggenheim museum. Op Broadway vind je de beroemde theaters van New York. Proef de sfeer van New York tijdens jouw cruise langs de steden van de Oostkust van de USA.

Boston

Boston

Tijdens de onafhankelijkheids-oorlog was Boston een belangrijke stad. De Freedom Trail loopt langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, welke betrekking hebben op de Amerikaanse Revolutie. Buiten het historische centrum ligt Castle Island, met Fort Independance, uit 1634. Er zijn ook moderne bezienswaardigheden, zoals honkbalstadion Fenway Park. Er zijn tevens bijzondere musea waaronder de John F Kennedy Library and Museum. Boston is een heerlijke stad om de jonge geschiedenis van de Verenigde Staten te ontdekken.

Quebec

Quebec

De sfeervolle stad Quebec is één van de grootste toeristische trekpleisters in Noord-Amerika en het belangrijkste centrum voor de Frans Canadese Cultuur. In de stad zijn tal van interessante bezienswaardigheden te bezichtigen. Zo is er de oude binnenstad Old Quebec, Terasse Dufferin, vanwaar je een mooi zicht heeft op Chateau Frontenac en de Saint Lawrence rivier. Aan de oever van de rivier staat de Citadelle de Quebec nabij het Park d’Abraham, ook wel Battlefield park genoemd.