Goedkope cruise vakantie Corendon 2024-2025

Corendon
Adres: Singaporestraat 82
Plaats: Lijnden
Regio: Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 237 51 0606
Website: www.corendon.nl

Naar de Zon met Corendon. Corendon is begonnen als Turkije specialist, maar is tegenwoordig een allround touroperator met vele populaire zonbestemmingen en cruises. In het aanbod zitten prachtige cruises naar de Canarische Eilanden, Dubai, Egypte en de Middellandse Zee

Corendon Cruises

In samenwerking met diverse rederijen als Costa en Pullmantur, biedt Corendon Cruises aan naar prachtige bestemmingen. Ontdek het Midden Oosten of de Canarische eilanden op een luxe cruiseschip, geniet van een intieme cruise van de Egeïsche kust op een traditionele Turkse Gület of vaar over de imposante rivier de Nijl, tijdens een luxe Nijlcruise.

Goedkope Cruise? De beste deals voor prachtige cruises naar de mooiste bestemmingen vind je bij Corendon. Bekijk snel de goedkope cruise aanbiedingen en boek nu jouw ideale cruise vakantie!

Corendon is in de afgelopen vijftien jaar uitgegroeid tot één van Nederlands en Belgiës grootste en meest trendy reisaanbieders. In 2014 verzorgden zij de reizen voor 650.000 vakantiegangers, naar tientallen verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. Ook bezit Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij die met maar liefst 16 vliegtuigen jaarlijks ruim 2,5 miljoen vakantiegangers comfortabel naar de vakantiebestemming vliegt.

Haar missie is om je en jouw reisgezelschap de beste vakantie te bieden tegen de laagste prijs!

  • Al 15 jaar reiservaring
  • Eigen vliegmaatschappij
  • Er zijn geen verborgen kosten
  • Winnaar van diverse prijzen