Stip Reizen
Adres: Singaporestraat 82
Lijnden
Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 887 07 0600
Website: www.stipreizen.nl

Cruise.nl is tegenwoordig Stip Reizen! STIP biedt fantastische aanbiedingen in cruises, met keuze uit diverse vaarroutes. Snuffel door het ruime aanbod cruises en u vindt gegarandeerd uw droomcruise. Bij Stip Reizen vindt u vakanties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Cruise aanbiedingen cruise nl

Wereldse cruises bij STIP Reizen

Cruises worden steeds populairder. Het grootste voordeel is dat u in korte vakantie een hoop bestemmingen aan doet. Het cruiseschip vaart veelal 's nachts, elke ochtend als u uw ogen open doet heeft u weer een nieuw uitzicht.

Wordt het een exotische cruise Dubai naar het mysterieuze Midden-Oosten? Of ervaar het heerlijke Mediterrane klimaat tijdens een cruise Middellandse Zee. Bewonder de ongekende schoonheid van de ongerepte natuur met een cruise Noorse fjorden? U doet een onvergetelijke cruise ervaring op, boordevol fascinerende bestemmingen, cultuur en historie.

Comfort en faciliteiten op een cruiseschip

Tijdens een cruise verblijft u in een comfortabele hut. Kies zelf uw binnenhut, buitenhut of buitenhut met balkon. Aan boord van het schip zal u zich nooit vervelen. Er is vermaak en ontspanning voor jong en oud. Ervaar de culinaire hoogstandjes, neem een duik in het zwembad, beleef een wervelende theatershow of zoek uw rust en ontspanning in de spa.

Complete verzorging op de cruiseschepen

Tijdens uw verblijf op een cruiseschip zijn alle maaltijden inbegrepen. Voor drankjes, excursies en sommige faciliteiten dient u extra te betalen. U bent uiteraard ook vrij om op eigen gelegenheid de bestemmingen te verkennen, dit hoeft u niet beslist middels een excursie te doen. Wilt u toch liever complete verzorging? U kunt eenvoudig een drankenpakket bij boeken. Zo kunt u de gehele dag voor een vast bedrag van al uw favoriete drankjes genieten.

lees verder...

Reviews Cruise.nl

(0 beoordelingen)