✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Zeetours
Adres: Goudsesingel 186
Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 102 82 3880
Website: www.cruisedirect.nl

Gaat u voor het eerst op cruisereis? Cruisedirect is de perfecte reisaanbieder om u bekend te maken met cruisen en bestemmingen. Bij Cruisedirect vindt u uw ideale cruisevakantie. Waar u ook heen wilt, Cruisedirect heeft een geweldig aanbod aan reizen.

Een cruise vakantie met CruiseDirect

Elk jaar weer worden cruisevakanties populairder. Steeds meer mensen ontdekken dat een cruise hun ideale vakantie is! Cruisedirect doet er alles aan om een cruisevakantie toegankelijk te maken voor iedereen. Zij vertellen u wat het nu echt inhoudt. Ze maken u wegwijs in de wereld van rederijen, cruiseschepen, cruisebestemmingen en reisperioden. En bij Cruisedirect vindt u de scherpste deals. Zij verzorgen een goede afstemming op uw vakantie behoeften met een overzichtelijke website, met een allround maar selectief assortiment aan cruises. Zo kunt u eenvoudig oriënteren en online een cruise boeken welke helemaal aan uw wensen voldoet.

Waarom Cruisedirect

In de cruisewereld is er veel overlap in prijs en bestemmingen. Cruisedirect is een onderdel van Zeetours Cruises en onderscheidt zich door haar persoonlijkheid. Haar klantenservice is zeer toegankelijk; de 30 specialisten spreken dezelfde taal als haar klanten. Ze zijn transparant en maken cruisereizen niet onnodig ingewikkeld. Zo is de weergegeven prijs altijd inclusief vlucht(en). En is het reisaanbod niet onnodig divers, maar wordt er een goede selectie gemaakt in de allerbeste cruisereizen. Dat zijn belangrijke zaken voor een ieder die voor het eerst een cruise boekt. Ook voor de ervaren cruisereiziger zijn zij door haar ruime kennis en ervaring en efficiënt boekingsproces, een goede keuze om een cruise te boeken. U blijft baas over uw vakantie en reispakket.

lees verder...

Beoordeling Cruisedirect

(0 beoordelingen)