Goedkope cruise vakantie Cruisedirect

Zeetours
Adres: Goudsesingel 186
Plaats: Rotterdam
Regio: Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 102 82 3880
Website: www.cruisedirect.nl

Gaat je voor het eerst op cruisereis? Cruisedirect is de perfecte reisaanbieder om je bekend te maken met cruisen en bestemmingen. Bij Cruisedirect vind je jouw ideale cruisevakantie. Waar je ook heen wilt, Cruisedirect heeft een geweldig aanbod aan reizen.

Een cruise vakantie met CruiseDirect

Elk jaar weer worden cruisevakanties populairder. Steeds meer mensen ontdekken dat een cruise hun ideale vakantie is! Cruisedirect doet er alles aan om een cruisevakantie toegankelijk te maken voor iedereen. Zij vertellen je wat het nu echt inhoudt. Ze maken je wegwijs in de wereld van rederijen, cruiseschepen, cruisebestemmingen en reisperioden. En bij Cruisedirect vind je de scherpste deals. Zij verzorgen een goede afstemming op jouw vakantie behoeften met een overzichtelijke website, met een allround maar selectief assortiment aan cruises. Zo kan je eenvoudig oriënteren en online een cruise boeken welke helemaal aan jouw wensen voldoet.

Waarom Cruisedirect

In de cruisewereld is er veel overlap in prijs en bestemmingen. Cruisedirect is een onderdel van Zeetours Cruises en onderscheidt zich door haar persoonlijkheid. Haar klantenservice is zeer toegankelijk; de 30 specialisten spreken dezelfde taal als haar klanten. Ze zijn transparant en maken cruisereizen niet onnodig ingewikkeld. Zo is de weergegeven prijs altijd inclusief vlucht(en). En is het reisaanbod niet onnodig divers, maar wordt er een goede selectie gemaakt in de allerbeste cruisereizen. Dat zijn belangrijke zaken voor een ieder die voor het eerst een cruise boekt. Ook voor de ervaren cruisereiziger zijn zij door haar ruime kennis en ervaring en efficiënt boekingsproces, een goede keuze om een cruise te boeken. je blijft baas over jouw vakantie en reispakket.