Goedkope cruise vakantie De Jong Intra 2024-2025

Dejongintra
Adres: Havenkade 1
Plaats: Ridderkerk
Regio: Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 180 45 7777
Website: www.dejongintra.nl

De Jong Intra is een vertrouwd adres voor vele riviercruises in Europa. Als je op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise, een zomer cruise of een voorjaarscruise. De Jong Intra heeft het.

Riviercruises van De Jong Intra

Zodra je aan boord bent begint jouw luxe compleet verzorgde vakantie. je hoeft jouw koffer maar één keer uit te pakken en toch maakt je een rondreis en bezoek je diverse bestemmingen in één vakantie. je vindt hier de mooiste riviercruises in Nederland, België, Duitsland of Oostenrijk in diverse prijsklassen. Kies jouw bestemming en De Jong Intra heeft voor je de ideale cruise. Riviercruises waarbij je gewoon aan boord gaat in Nederland of via transfer van het reisbureau naar Duitsland.

De leukste riviercruises van Europa

jouw cruises worden ruim een jaar van te voren al in elkaar gezet door een ervaren team van specialisten. Zo heb je de mooiste vaar routes langs de leukste plekjes tegen de beste prijs. En alle uitstapjes worden aangepast aan jouw wensen. In samenwerking met de rederijen worden elk jaar de cruises vernieuwd en doorontwikkeld. Zo is het assortiment zo compleet mogelijk en heeft de Jong Intra een aanbod aan cruise reizen voor iedereen. Het maakt niet uit of je voor het eerst een riviercruise maakt of als vaste klant elk jaar weer. Het is altijd een bijzondere en nieuwe ervaring. Of je nu een riviercruise door Nederland, riviercruise door Duitsland of een riviercruise over de Donau boekt.

Voor de riviercruises zijn diverse cruiseschepen in dienst: MS Horizon, MS Serenade 1, MS Switzerland II, MS Serenity en de MS William Shakespeare. Elk schip heeft een eigen karakter. Het meest luxe schip is de William Shakespeare, welke in 2014 in dienst is genomen.

Per boot naar de Duitse kerstmarkten

De Jong Intra is gespecialiseerd in korte cruises naar Duitsland, zo ook naar de kerstmarkten. Of wil je alleen de kerstsfeer en gezelligheid beleven aan boord? Met de speciale 6 daagse kerst- en oud&nieuw cruises naar Duitsland en Oostenrijk zit je altijd goed. Natuurlijk kan je ook prachtige riviercruises boeken in het voorjaar en de zomer. Cruises van 6 tot 17 dagen naar Duitsland, Oostenrijk, België of binnen Nederland. Maar ook bootreizen per ferry naar Engeland of Noorwegen.

Cultureel of romantisch Engeland

Bootreizen naar Engeland zijn zeer populair. Voor een weekendje shoppen of een romantische cruise naar Londen. Maar ook ligt er aan de kust van Engeland een cultuur- en kunst schat voor je te wachten. jouw reist in een dag per ferry van de Hoek van Holland naar Harwich haven Engeland.

Kies voor volledig verzorgd

Zonder zorgen cruisen met een compleet verzorgd cruisepakket. Je kan bijvoorbeeld een drankenpakket bijboeken of een pre-night, zodat je de avond voor vertrek al kan boarden. Er kan zelfs een transfer worden geregeld vanaf jouw huis naar de haven. Alles is mogelijk om je van de meest luxe en best verzorgde cruise te voorzien.

In 2014 is de Jong Intra niet voor niets door haar klanten beoordeeld met een 8,5. Zij staat bekend om een goede kwaliteit en goede service voor een betaalbare prijs.