✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kras
Adres: Bernseweg 22a
Ammerzoden
Gelderland
Telefoonnummer: +31 880 88 5886
Website: www.kras.nl

Iedere dag een nieuw aanbod aan cruises naar alle bestemmingen over de hele wereld. Bij Kras vind u de mooiste cruises voor jong en oud, cultureel of elke dag een feestje, luxe of casual. KRAS: Of u nu een actieve cruise of een lekkere ontspannen wellness cruise wilt.

Cruise aanbiedingen kras

Op cruise vakantie met Kras

Een vakantie met een cruiseschip is voor alle leeftijden. Een cruise is niet meer een stoffig schip met stijve bemanning of alleen een zacht zoetige loveboat. Laat u verrassen door de moderne cruiseschepen met luxe, charme, complete verzorging en de beste entertainment voor alle leeftijden. Er is niet op kosten bespaard. Op een cruise krijgt u waar voor u geld en een volledig verzorgde vakantie zonder zorgen of eigen planning. Alles is voor u geregeld en alle faciliteiten zijn voor u aanwezig. Het enige waar u zelf over na hoeft te denken is wat u kiest van de menukaart en welke kustexcursies u mee wilt maken.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Kras heeft reeds jaren lange contacten met alle grote en ook kleinere rederijen. Door deze samenwerking en betrouwbare partners kan Kras de beste prijs voor uw reis garanderen. U hoeft bij Kras niet op aanvraag te reserveren. U kunt bij Kras direct boeken voor kant en klare cruises met volledige zekerheid. Want Kras heeft haar reizen op voorhand ingekocht. U bent dus zeker van vertrek. Zo is uw reis niet alleen goedkoper, maar weet u ook precies wat u betaald voor de complete reis. Want de prijs is altijd inclusief havengeld, brandstof toeslag en eventuele vliegtickets.

De cruise gebieden van Kras

lees verder...

Beoordeling KRAS

(0 beoordelingen)