Goedkope riviercruises OAD 2024-2025

Oad
Adres: Vonderweg 44
Plaats: Enter
Regio: Overijsel
Telefoonnummer: +31 547 28 4488
Website: www.oad.nl

Bevaar de mooiste rivieren van Europa met OAD. Natuurlijk zijn de Rijn, de Moezel en de Donau prachtig, maar vergaap je ook eens aan de mooie gebieden in Nederland tijdens een cruise over de Maas, het IJsselmeer of de Waddenzee. Dit kan al zeer voordelig met een OAD Minicruise

Mooiste riviercruises bij OAD

De mooiste steden van Europa liggen aan de grote rivieren. Reis met het comfort van een cruise naar prachtige steden als Wenen, Boedapest, Koblenz, Keulen, Moskou of St. Petersburg en ontdek de pracht en praal van deze steden. Reis door mooie gebieden, zoals de wijngebieden in Duitsland en geniet van de rust en de prachtige omgeving en de pittoreske dorpjes en steden langs de route.

Waarom OAD

OAD heeft haar riviercruises met zorgvuldig samengesteld. De verzorging is dan ook uitstekend. Niet alleen is de verzorging op basis van volpension, jouw ontbijt, lunch en diner zijn dus voorzien, ook is de service aan boord van een hoog niveau. Aan boord wordt ook gezorgd voor entertainment, van een bingo avond tot live-muziek. De riviercruises van OAD zijn een ware feestreis! Het genieten begint, zodra je aan boord van jouw cruiseschip stapt.

OAD is voortdurend bezig haar service te verbeteren en nieuwe leuke aspecten in de cruisereizen te introduceren. nieuw in het assortiment van OAD zijn de Fietscruises. Combineer een heerlijk ontspannende cruisereis met een heerlijke fietsvakantie en maak tijdens de cruise mooie uitstapjes, over prachtige fietsroutes, langs charmante steden, lieflijke dorpjes en door de prachtige natuur.