Goedkope minicruises Peter Langhout Reizen

Peterlanghout reizen
Adres: Lemelerberg 27
Plaats: Alphen aan den Rijn
Regio: Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 172 46 8800
Website: www.peterlanghout.nl

Peter Langhout zorgt dat er een cruisereis is voor iedereen! Een minicruise van 3 dagen voor een weekendje shoppen in Engeland. Of geniet romantische riviercruises op de Rijn of de Moezel. Maak een mooie combinatie met een cruise en een stedentrip met Peter Langhout Reizen.

Cruise tochten met Peter Langhout Reizen

Cruise vakanties worden elk jaar populairder in Nederland. Het cruise aanbod neemt per 2015 dan ook weer behoorlijk toe. Er is keuze genoeg... Wat is jouw droom cruise?

Minicruises naar Engeland

Voor een weekendje weg of shoppen in Londen hoef je niet via Schiphol of de á-romantische tunnel. Je kan ook een korte cruisereis nemen vanaf bijvoorbeeld Noord-Holland. Stap aan boord op een cruiseschip naar Londen of Newcastle voor een weekendje shoppen. je maakt een luxe overtocht naar Engeland met een prachtige ferry, waar je een volledige dag aan land gaat. Genoeg tijd om de mooiste shops van Londen te besnuffelen. wil je liever een romantisch weekendje weg? Bij een cruise naar Newcastle kan je ervoor kiezen een overnachting te doen op het vaste land in een hotel in het centrum van de stad. Je kan zo twee dagen van de prachtige stad genieten.

Bij elke minicruise is jouw transfer van de haven naar het centrum van de stad inbegrepen!

Riviercruises in Nederland en Duitsland

Lekker dichtbij op vakantie en toch echt even helemaal weg. Nog een voordeel van een riviercruise, is dat je veel meer ziet van de prachtige natuur en gezellige dorpen en steden aan de oevers van de rivieren. Er zijn riviercruises op de Moezel, de Rijn en de Nederlandse rivieren. Je wordt heerlijk verwend op de riante cruiseschepen en kunt er lekker op uit in de mooiste kust plekjes.

Luxe zeecruises

wil je ook eens een echte compleet verzorgde zeecruise meemaken? Dit is een cruise vakantie om nooit meer te vergeten. Bekijk eens de cruises op de westelijke- en oostelijke Middellandse zee. Aan boord van de luxe cruiseschepen van de MSC vloot kom je niks te kort. je bent voorzien van alle service, luxe en entertainment welke je maar wensen kunt. Na een dag op zee gaat je heerlijk aan wal voor een ontdekkingstocht in de mooiste plekjes van de Middellandse zee.

Maar het Middellandse zee gebied is nog niet alles. Er zijn prachtige cruises naar de Spaanse Canarische eilanden. Of boek een cruise naar de moderne wereldstad Dubai. Deze cruises worden altijd aangeboden inclusief retourvlucht naar de haven.