Goedkope cruise vakantie STIP Reizen 2024-2025

Stip reizen
Adres: Singaporestraat 82
Plaats: Lijnden
Regio: Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 887 07 0600
Website: www.stipreizen.nl

Stip Reizen biedt fantastische aanbiedingen in cruises, met keuze uit diverse vaarroutes. Snuffel door het ruime aanbod cruises en je vindt gegarandeerd jouw droomcruise. Bij Stip Reizen vind je vakanties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wereldse cruises bij STIP Reizen

Cruises worden steeds populairder. Het grootste voordeel is dat je in korte vakantie een hoop bestemmingen aan doet. Het cruiseschip vaart veelal 's nachts, elke ochtend als je jouw ogen open doet heb je weer een nieuw uitzicht.

Wordt het een exotische cruise Dubai naar het mysterieuze Midden-Oosten? Of ervaar het heerlijke Mediterrane klimaat tijdens een cruise Middellandse Zee. Bewonder de ongekende schoonheid van de ongerepte natuur met een cruise Noorse fjorden? je doet een onvergetelijke cruise ervaring op, boordevol fascinerende bestemmingen, cultuur en historie.

Comfort en faciliteiten op een cruiseschip

Tijdens een cruise verblijf je in een comfortabele hut. Kies zelf jouw binnenhut, buitenhut of buitenhut met balkon. Aan boord van het schip zal je zich nooit vervelen. Er is vermaak en ontspanning voor jong en oud. Ervaar de culinaire hoogstandjes, neem een duik in het zwembad, beleef een wervelende theatershow of zoek jouw rust en ontspanning in de spa.

Complete verzorging op de cruiseschepen

Tijdens jouw verblijf op een cruiseschip zijn alle maaltijden inbegrepen. Voor drankjes, excursies en sommige faciliteiten dien je extra te betalen. Je bent uiteraard ook vrij om op eigen gelegenheid de bestemmingen te verkennen, dit hoef je niet beslist middels een excursie te doen. wil je toch liever complete verzorging? Je kan eenvoudig een drankenpakket bij boeken. Zo kan je de gehele dag voor een vast bedrag van al jouw favoriete drankjes genieten.