Goedkope minicruise Van Ham Reizen

Solmar tours
Adres: Lemelerberg 27
Plaats: Alphen aan den Rijn
Regio: Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 172 46 8861
Website: www.vanhamreizen.nl

Van Ham Reizen organiseert sinds vele jaren al succesvol cruisevakanties tegen scherpe prijzen. In samenwerking met betrouwbare Nederlandse rederijen worden o.a. vele riviercruises door Nederland, Duitsland en België georganiseerd.

De mooiste cruises in Europa

Met Van Ham Reizen ben je verzekerd van een uitstekende verzorging en vriendelijk behulpzaam personeel. Zo gaat je comfortabel en volledig in de watten gelegd de mooiste plekjes aan. Naast de vele riviercruises van Van Ham, kan je tegenwoordig ook wat verder weg. Zo gaat je met MSC Cruises een zeer luxe cruisevakantie tegemoet. Cruise Dubai, Cruise Canarische Eilanden en diverse prachtige bestemmingen in de Middellandse Zee.

De service van Van Ham Reizen

  • Kantoor in Benidorm
  • Nederlands personeel
  • Nederlandse chauffeurs
  • Unieke kofferservice
  • Kleinschalig, persoonlijke aandacht voor je en jouw vakantie

Van Ham reizen heeft al 30 jaar ervaring in het vak. Haar ervaren team staat persoonlijk voor je klaar, om je van de best mogelijke vakantie te voorzien. Met al haar ervaring is er aandacht voor jouw persoonlijke wensen en mening. Zo ontvangt je een goede voorbereiding en zorg voorafgaand aan jouw reis. heb je speciale wensen voor jouw vakantie? Vraag het dan gerust. Van Ham helpt je graag! Ook is er een unieke nazorg aan jouw vakantie ervaring. Deel jouw mening en ervaringen om zo de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Er is zo ook ruimte voor continue ontwikkeling van haar diensten en service. Met Van Ham ben je zeker van een heerlijke cruisevakantie.