Solmar Tours
Adres: Lemelerberg 27
Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 172 46 8861
Website: www.vanhamreizen.nl
€€

Van Ham Reizen organiseert sinds vele jaren al succesvol tegen scherpe prijzen. In samenwerking met betrouwbare Nederlandse rederijen worden o.a. vele door Nederland, Duitsland en België georganiseerd.

van ham reizen

Jammer zeg... even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere cruise aanbiedingen!

De mooiste cruises in Europa

Met Van Ham Reizen bent u verzekerd van een uitstekende verzorging en vriendelijk behulpzaam personeel. Zo gaat u comfortabel en volledig in de watten gelegd de mooiste plekjes aan. Naast de vele s van Van Ham, kunt u tegenwoordig ook wat verder weg. Zo gaat u met MSC Cruises een zeer vakantie tegemoet. Cruise , Cruise en diverse prachtige bestemmingen in de .

De service van Van Ham Reizen

  • Kantoor in Benidorm
  • Nederlands personeel
  • Nederlandse chauffeurs
  • Unieke kofferservice
  • Kleinschalig, persoonlijke aandacht voor u en uw vakantie

Van Ham reizen heeft al 30 jaar ervaring in het vak. Haar ervaren team staat persoonlijk voor u klaar, om u van de best mogelijke vakantie te voorzien. Met al haar ervaring is er aandacht voor uw persoonlijke wensen en mening. Zo ontvangt u een goede voorbereiding en zorg voorafgaand aan uw reis. Heeft u speciale wensen voor uw vakantie? Vraag het dan gerust. Van Ham helpt u graag! Ook is er een unieke nazorg aan uw vakantie ervaring. Deel uw mening en ervaringen om zo de kwaliteit op een hoog niveau te houden. Er is zo ook ruimte voor continue ontwikkeling van haar diensten en service. Met Van Ham bent u zeker van een heerlijke cruisevakantie.

lees verder...

Reviews Van Ham Reizen

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2smodern