Zeetours
Adres: Goudsesingel 186
Rotterdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer: +31 102 82 3880
Website: www.zeetours.nl

Met haar unieke exclusieve excursies, biedt Zeetours Cruises een veertigtal verrassende en speciale cruisevakanties op 20 Europese bestemmingen. Uw vakantie is voorzien van avontuurlijke excursies en bijzondere arrangementen.

Cruise aanbiedingen zeetours cruises

Een "ouwe rot" in het vak

Als grondlegger van cruisetravel in Nederland, begon Zeetours al in 1962 met het organiseren van cruises. Gestart in samenwerking met Holland America Line, maar ondertussen een onafhankelijke onderneming met ruim 50 jaar cruisereis ervaring. Het succes wordt bestempeld met menig onderscheiding. Zo ontving Zeetours Cruises in 2013 een dubbele onderscheiding van Zoover Awards. Maar Zeetours is ook al 26 jaar achteréén bekroond met de 'Reisveer', de beste cruisewinkel van Nederland. In januari 2015 ontving Zeetours ook nog de award voor beste cruise aanbieder!

Vraagt u zich nog af: waarom Zeetours?

  • Zeetours is grondlegger van cruisetravel in Nederland
  • Bijzondere excursies en arrangementen
  • Compleet cruisevakantie aanbod
  • Cruises op maat naar eigen wens
  • Goede Service & persoonlijk contact
  • Eigen klantcontact centrum
  • 26 jaar achtereen verkozen tot beste cruisespecialist

Bijzondere excursies en arrangementen

Vele cruisereizen gaan van wal in een mooie stad. Ondanks dat de cruisereis de basis is van een cruisevakantie is er vaak vraag geweest naar een langer verblijf in de bijzondere havensteden. Men vindt een lange middag vaak onvoldoende om op ontdekkingsreis te gaan en de lokale cultuur op te snuiven. Om deze wens tegemoet te komen heeft Zeetours unieke arrangementen samengesteld. Zo kunt u langer verblijven op bepaalde bestemmingen om volledig te kunnen genieten. Elke havenplaats wordt eigenlijk een mini vakantie op zich.

Compleet cruisevakantie aanbod en cruises op maat naar eigen wens

Het team van specialisten bij Zeetours doet elke keer weer haar best om bijzondere cruises samen te stellen. Zo kunt u kiezen uit vele rederijen, vaarroutes en cruise arrangementen. Maar uw persoonlijke wensen vindt zij tevens belangrijk. Het is immers uw avontuur. Hebt u speciale wensen? Bijvoorbeeld speciale excursies, bijzondere arrangementen, uitbreiding van uw verblijf of andere vluchttijden. Of misschien een voorkeur in vliegmaatschappij? Naast de door Zeetours vastgestelde reizen en pakketten, helpen zij u ook graag verder met uw persoonlijke wensen. Een cruisereis op maat dus.

lees verder...

Reviews Zeetours

(0 beoordelingen)