Goedkope cruise vakantie Zeetours 2024-2025

Zeetours
Adres: Rokin 105A
Plaats: Amsterdam
Regio: Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 20 236 0 333
Website: www.zeetours.nl

Met haar unieke exclusieve excursies, biedt Zeetours Cruises een veertigtal verrassende en speciale cruisevakanties op 20 Europese bestemmingen. jouw vakantie is voorzien van avontuurlijke excursies en bijzondere arrangementen.

Een "ouwe rot" in het vak

Als grondlegger van cruise travel in Nederland, begon Zeetours al in 1962 met het organiseren van cruises. Gestart in samenwerking met Holland America Line, maar ondertussen een onafhankelijke onderneming met ruim 50 jaar cruisereis ervaring. Het succes wordt bestempeld met menig onderscheiding. Zo ontving Zeetours Cruises in 2013 een dubbele onderscheiding van Zoover Awards. Maar Zeetours is ook al 26 jaar achtereen bekroond met de 'Reisveer', de beste cruisewinkel van Nederland. In januari 2015 ontving Zeetours ook nog de award voor beste cruiseaanbieder!

Vraag je je nog af: waarom Zeetours?

  • Zeetours is grondlegger van cruise travel in Nederland
  • Bijzondere excursies en arrangementen
  • Compleet cruisevakantie aanbod
  • Cruises op maat naar eigen wens
  • Goede Service & persoonlijk contact
  • Eigen klantcontact centrum
  • 26 jaar achtereen verkozen tot beste cruisespecialist

Bijzondere excursies en arrangementen

Vele cruisereizen gaan van wal in een mooie stad. Ondanks dat de cruisereis de basis is van een cruisevakantie is er vaak vraag geweest naar een langer verblijf in de bijzondere havensteden. Men vindt een lange middag vaak onvoldoende om op ontdekkingsreis te gaan en de lokale cultuur op te snuiven. Om deze wens tegemoet te komen heeft Zeetours unieke arrangementen samengesteld. Zo kan je langer verblijven op bepaalde bestemmingen om volledig te kunnen genieten. Elke havenplaats wordt eigenlijk een mini vakantie op zich.

Compleet cruisevakantie aanbod en cruises op maat naar eigen wens

Het team van specialisten bij Zeetours doet elke keer weer haar best om bijzondere cruises samen te stellen. Zo kan je kiezen uit vele rederijen, vaarroutes en cruise arrangementen. Maar jouw persoonlijke wensen vindt zij tevens belangrijk. Het is immers jouw avontuur. Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld speciale excursies, bijzondere arrangementen, uitbreiding van jouw verblijf of andere vluchttijden. Of misschien een voorkeur in vliegmaatschappij? Naast de door Zeetours vastgestelde reizen en pakketten, helpen zij je ook graag verder met jouw persoonlijke wensen. Een cruise reis op maat dus.