Goedkope expeditie cruises 2024-2025

Antarctica cruise 337591 pixabay

Goedkope expeditie cruise vakanties. Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste expeditie cruises voor Antarctica, Alaska, de Galapagos Eilanden, Europa, Azië en Afrika ✓cruise vanuit Nederland ✓cruises inclusief vlucht ✓all inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Cruise vakantie aanbiedingen expeditie cruise

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen cruise reisaanbieders

Cruise ontdekkingsreis

Een cruise is een mooie en vooral comfortabele manier om fantastische bestemmingen te ontdekken. Er zijn echter ook adembenemende bestemmingen, waar je met een grote resort cruise schip niet kunt komen, maar welke zeker de moeite waard zijn om te te bezoeken. Denk aan het onherbergzame Antarctica, Groenland en Spitsbergen. Er zijn niet alleen adembenemende koude bestemmingen. Ook expeditie cruises naar de Galapagos eilanden in Zuid-Amerika, Ha long Bay in Vietnam of zelfs het Amazone gebied. Deze gebieden zij uitstekend te bereiken met kleinere cruiseschepen.

Kleinschalige expeditie cruiseschepen

Daar waar de grote resort schepen enkele duizenden passagiers kunnen vervoeren, reis je met een expeditie cruise met een select gezelschap. De kleinschalige expeditie schepen zijn een aanzienlijk stuk kleiner en kunnen slechts enkele honderden passagiers vervoeren. Ondanks dat, mag je toch voldoende luxe en comfort verwachten. Er zijn meerdere restaurants aan boord, maar uiteraard ook allerlei voorzieningen voor entertainment. Zo zul je op veel expeditie schepen ook gewoon gebruik kunnen maken van een Spa, Fitness centrum, Bibliotheek, Lounges en diverse andere voorzieningen. Zo geniet je van voldoende luxe en comfort, terwijl je naar de meest fantastische bestemmingen reist, waar je bijzondere excursies kunt maken en natuur fenomenen kunt bewonderen of bijzondere dieren in hun natuurlijke omgeving.

Excursies door bijzondere gebieden

Vanuit Australië en Argentinië kun je naar Antarctica reizen en hier de Penguins in hun natuurlijke leef omgeving bezoeken. Op de Galapagos eilanden eilanden zie je vele verschillende soorten vogels, hagedissen en schildpadden. In de winter bezoek je de Ijsland, Groenland, Spitsbergen of Noorwegen om het Noorderlicht te bewonderen. Zo vind je verdeeld over de wereld verschillende mooie gebieden, waar je tal van mooie dieren kunt bewonderen of natuurlijke fenomenen. Je ziet zo ongerepte natuur voor een unieke ervaring, tijdens een fantastische expeditie cruise.