✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Miami 674068 Pixabay

Goedkope cruise vakantie Noord Amerika boeken? Last minute cruise vakantie aanbiedingen en cruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste cruises voor Noord Amerika. ᑕ CruiseDealz.nl ᑐ heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Goedkope cruises noord amerika cruises

Ongerepte kustlijnen tijdens cruises in noordelijk Amerika

Het prachtige continent Noord Amerika is een heerlijke bestemming voor een cruise vakantie. Met de grote verschillen in klimaat zijn er ook grote verschillen in de omgeving. Van het warme weer in de Caribbean en Californië, tot de ijzige kou in Alaska en Canada. Niet alleen is de verandering in omgeving heerlijk, hier ziet u ook prachtige steden. Zowel aan de Atlantische kust, maar ook aan de Pacifische kust. Voor een cruise naar Noord Amerika, hoeft u zich alleen af te vragen, gaan we naar de oostkust- of naar de westkust van de Verenigde Staten.

Cruise Canada en de Oostkust van de Verenigde Staten

Langs de immense kustlijn van het oosten van Noord Amerika, ligt het zon overgoten Florida, de Bahama's, Bermuda. Meer naar het noorden komt u langs diverse staten, met prachtige steden als Charleston, Washington, Baltimore, New York en Boston, voor u bij Canada aankomt. Hier bezoekt u onder andere het schiereiland Nova Scotia met de stad Halifax en de steden Saint John en Quebec.

Cruise Alaska, Canada en de Westkust van de Verenigde Staten

Ook langs de westkust van Amerika zijn indrukwekkende steden te vinden. San Diego, Los Angeles, San Francisco en Seattle in de VS. Vancouver is de enige grote stad aan de Canadese westkust. Hoe noordelijker u hier gaat, des te ruwer en adembenemender de kustlijn wordt. De eerste grote noordelijke stad, is Anchorage in Alaska. In plaats van Noordelijker te reizen, kunt u ook verder westelijk reizen, richting het prachtige Hawaii. Deze kleine eilandengroep is een heerlijke cruisebestemming.

lees verder...