Koffers vol korting op een cruisereis Azië 🛳️ 4 Dagen met de Spectrum of the Seas

Prijs (per persoon)€566,-€716,- -21%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 3 januari 2025
Verblijf4 Dagen Logies
CruiseschipSpectrum of the Seas (Royal Caribbean)
Bestemming Hong Kong »  Azië »  Vietnam
VertrekhavenCruise vanaf Vietnam
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Nha Trang Cruise met Spectrum of the Seas ⏩ Cruisereis met Royal Caribbean naar Vietnam - Hong Kong ⏩ Cruise prijs vanaf € 566,-  (per persoon) ⏩ Cruisevakantie Azië met vertrek op vrijdag 3 januari 2025 ⏩ Direct veilig boeken bij Sunweb!

8.3

Cruisevaart Azië - Hong Kong € 566,- ✓ Royal Caribbean

Boek een cruise met Royal Caribbean en ontvang tot 60% korting op de tweede gast in de hut. Geniet van een unieke cruise met Royal Caribbean. Vaar met de Spectrum of the Seas naar Azië. Bekijk het grote aanbod cruisevakanties bij Sunweb. Kom aan boord!

Vakantie highlights

  • ANVR & SGR zekerheid

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 3 januari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2024-05-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!