Secret deal cruise vakantie Caribbean 🛳️ 7 Dagen met de Icon of the Seas

Prijs (per persoon)€2548,-€3267,- -22%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZaterdag 21 december 2024
Verblijf7 Dagen Logies
CruiseschipIcon of the Seas (Royal Caribbean)
Bestemming Noord-Amerika »  Caribbean »  Miami
VertrekhavenCruise vanaf Miami
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Western Caribbean & Perfect Holiday Cruise met Icon of the Seas ⏩ Kerstcruise met Royal Caribbean naar Miami - Noord-Amerika ⏩ Cruise prijs vanaf € 2548,-  (per persoon) ⏩ Cruisevakantie Caribbean met vertrek op zaterdag 21 december 2024 ⏩ Direct veilig boeken bij Sunweb!

8

Cruisevaart Caribbean - Noord-Amerika € 2548,- 【vertrek 21 december 2024】

Boek een cruise met Royal Caribbean en ontvang tot 60% korting op de tweede gast in de hut. Geniet van een unieke cruise met Royal Caribbean. Vaar met de Icon of the Seas naar Westelijke Caraïben. Bekijk het grote aanbod cruisevakanties bij Sunweb. Kom aan boord!

Vakantie highlights

  • ANVR & SGR zekerheid

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 21 december 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2024-05-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!