Wat dacht je van een cruisereis Caribbean ⭐ 9 Dagen met de Le Champlain

Prijs (per persoon)€4130,-€5099,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 20 november 2024
Verblijf9 Dagen
CruiseschipLe Champlain (PONANT)
Bestemming Martinique »  Caribbean »  Fort de France
VertrekhavenCruise vanaf Fort de France
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

9 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Le Champlain vanuit Fort de France langs Martinique, Saint Vincent en de Grenadines en Saint Lucia ⏩ Cruisereis met PONANT naar Fort de France - Martinique ⏩ Cruise prijs vanaf € 4130,-  (per persoon) ⏩ Cruisevakantie Caribbean met vertrek op woensdag 20 november 2024 ⏩ Direct veilig boeken bij CruiseReizen!

7

Le Champlain

9 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Le Champlain vanuit Fort de France langs Martinique, Saint Vincent en de Grenadines en Saint Lucia.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 20 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-11-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!