Echt een super cruisereis Caribbean 🛳️ 9 Dagen met de Carnival Horizon

Prijs (per persoon)€662,-€871,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 28 september 2024
Verblijf9 Dagen
CruiseschipCarnival Horizon (Carnival Cruise Lines)
Bestemming Verenigde Staten »  Caribbean »  Miami
VertrekhavenCruise vanaf Miami
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

9 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Carnival Horizon vanuit Miami langs de Verenigde Staten, Aruba en Nederlandse Antillen
⏩ Cruisereis met Carnival Cruise Lines naar Miami - Verenigde Staten
⏩ Cruise prijs vanaf € 662,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Caribbean met vertrek op zaterdag 28 september 2024
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

9

Carnival Horizon

9 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Carnival Horizon vanuit Miami langs de Verenigde Staten, Aruba en Nederlandse Antillen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 28 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-06-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!