Hoge korting cruisereis Caribbean 🛳️ 11 Dagen met de Celebrity Reflection

Prijs (per persoon)€1217,-€1415,- -14%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 2 november 2023
Verblijf11 Dagen
CruiseschipCelebrity Reflection (Celebrity Cruises)
Bestemming Verenigde Staten »  Caribbean »  Fort Lauderdale
VertrekhavenCruise vanaf Fort Lauderdale
ReisorganisatieCruiseReizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij CruiseReizen

11 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Celebrity Reflection vanuit Fort Lauderdale langs de Verenigde Staten, Antigua en Barbuda en Barbados
⏩ Cruisereis met Celebrity Cruises naar Fort Lauderdale - Verenigde Staten
⏩ Cruise prijs vanaf € 1217,-  (per persoon)
⏩ Cruisevakantie Caribbean met vertrek op donderdag 2 november 2023
⏩ Veilig boeken bij CruiseReizen met repatriëring bij calamiteiten.

9

Celebrity Reflection

11 daagse Oost-Caribbean Cruise met de Celebrity Reflection vanuit Fort Lauderdale langs de Verenigde Staten, Antigua en Barbuda en Barbados.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 2 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder CruiseReizen, op datum van publicatie: 2023-05-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!