Goedkope riviercruise Nederland 2023-2024

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==

Goedkope riviercruise vakantie Nederland. Last minute riviercruise vakantie aanbiedingen en riviercruises met korting of gratis extra's. Vind hier de goedkoopste riviercruises door Nederland ✓cruise vanuit Nederlandcruises inclusief vluchtall inclusive cruises ✓CruiseDealz.nl heeft de beste cruisereizen voor jou verzameld!

Inhoudsopgave

Cruise aanbiedingen nederland

Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.

17 daagse Noorse Fjorden Cruise met de Azamara Journey vanuit Leith (Edinburgh) langs Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland
Dinsdag 1 augustus 2023
17 Dagen
Azamara
Cruise vanaf Leith (Edinburgh)
€ 2978,- € 4136,- - 28%
14 daagse Noord-Europa Cruise met de Celebrity Silhouette vanuit Amsterdam langs Nederland, Noorwegen en Denemarken
Vrijdag 24 mei 2024
14 Dagen
Celebrity Cruises
Cruise vanaf Amsterdam
€ 2577,- € 3681,- - 30%
22 daagse Noord-Europa Cruise met de Rotterdam vanuit Amsterdam langs Nederland, Noorwegen en Denemarken
Zaterdag 29 april 2023
22 Dagen
Holland America Line
Cruise vanaf Amsterdam
€ 4059,- € 4890,- - 17%
Vanuit Basel langs Zwitserland en Nederland

Vanuit Basel langs Zwitserland en Nederland - CruiseReizen

Europa » Nederland » Amsterdam
8 / 10
Woensdag 12 april 2023
- Dagen
Viva Cruises
Cruise vanaf Basel
€ 1450,- € 1768,- - 18%
6 daagse Noord-Europa Cruise met de Rotterdam vanuit Rotterdam langs Nederland, Noorwegen en Denemarken
Woensdag 19 april 2023
6 Dagen
Holland America Line
Cruise vanaf Rotterdam
€ 599,- € 832,- - 28%
Vanuit Basel langs Zwitserland, Duitsland en Nederland

Vanuit Basel langs Zwitserland, Duitsland en Nederland - CruiseReizen

Centraal-Europa » Nederland » Amsterdam
6 / 10
Zaterdag 8 juli 2023
- Dagen
AmaWaterways
Cruise vanaf Basel
€ 3958,- € 4769,- - 17%
13 daagse Oostzee & Baltische staten Cruise met de Celebrity Apex vanuit Amsterdam langs Nederland, Duitsland en Zweden
Maandag 21 augustus 2023
13 Dagen
Celebrity Cruises
Cruise vanaf Amsterdam
€ 2828,- € 3251,- - 13%
Vanuit Bucharest langs Hongarije, Duitsland en Nederland

Vanuit Bucharest langs Hongarije, Duitsland en Nederland - CruiseReizen

Wereldcruise Grand Voyage » Nederland » Amsterdam
7 / 10
Dinsdag 3 oktober 2023
- Dagen
Uniworld
Cruise vanaf Bucharest
€ 10599,- € 12469,- - 15%
8 daagse Noorse Fjorden Cruise met de Celebrity Apex vanuit Amsterdam langs Nederland en Noorwegen
Zondag 18 juni 2023
8 Dagen
Celebrity Cruises
Cruise vanaf Amsterdam
€ 1481,- € 1784,- - 17%
Vanuit Düsseldorf langs  en

Vanuit Düsseldorf langs en - CruiseReizen

Centraal-Europa » Nederland » Saarbruecken
8 / 10
Zondag 1 oktober 2023
- Dagen
Viva Cruises
Cruise vanaf Duesseldorf
€ 1695,- € 1883,- - 10%

Goedkope cruises nederland

Prachtige riviercruises door Nederland

Nederland is een rivierenland. Al eeuwen worstelen we met de Noordzee en de verschillende rivieren die door onze deltagebieden in de zee stromen. Nederland heeft dan ook een flink stelsel van Rivieren, kanalen en meren, die uiteindelijk op de Noordzee aangesloten zijn. Er zijn dus veel mogelijkheden een cruise te maken door Nederland en de vele mooie kanten van het land te zien.

In de zuidelijke provincies Limburg, Gelderland, Brabant en Zeeland, toch wel de bakermat van het bourgondische leven zie je naast de prachtige natuur ook veel historische steden, waar de lange Nederlandse geschiedenis in het dagelijkse straatbeeld nog steeds zichtbaar is.

Ook in Midden- en Noord Nederland zijn mooie aspecten van het land zichtbaar vanaf het water. Eén van de mooie authentieke plaatsen is Giethoorn. Het dorp ligt midden in prachtige veenmoerasgebieden, waaronder het Nationaal Park ‘de Weerribben’. Ook het IJsselmeer, met plaatsen als Volendam en Urk zijn prachtig.

Riviercruise vanuit Arnhem, Rijnkade

Een havenstad om jouw Riviercruise door Nederland te starten is Arnhem. Hier meren de cruiseschepen aan, voor riviercruises voor Nederland, maar ook voor de Rijncruises en Moezelcruises, of Cruises naar België. De Cruisehaven hier is gelegen aan de Rijnkade.

Havensteden tijdens cruises Nederland

Er zijn meerdere routes voor een riviercruise door Nederland. Er zijn dan ook veel verschillende havensteden waar je kunt aanmeren. Wij hebben een aantal voor je geselecteerd.

Maastricht

Maastricht 2692565 Pixabay

Deze fraaie stad aan de Maas, kent vele mooie aspecten. In het historische centrum zijn diverse bezienswaardigheden, zoals rond de Markt en het Vrijthof, of langs de Maas, waar de Sint Servaasbrug staat. Hier kan je overigens ook uitstekend winkelen. Buiten het centrum vind je ook diverse mooie locaties, zoals het stadspark met twee 15e eeuwse bastions en het Frontenpark, met 18e eeuwse bastions!

Rotterdam

Rotterdam 1453069 Pixabay

De grootste havenstad van Europa is een moderne stad. Tijdens de tweede wereld oorlog zijn bijna alle gebouwen verwoest. Er staan dan ook veel moderne bouwwerken in de stad, zoals het centraal station, de Erasmusbrug, de Markthal, de Blaaktoren en de kubuswoningen. Aan de Coolsingel en de lijnbaan. Bij het beursplein ligt de verdiepte winkelstraat die ook wel de Koopgoot wordt genoemd.

Roermond

Roermond 2444517 Pixabay

De historische stad Roermond, kent een gezellig en knus centrum, met veel winkels in verschillende winkelstraten. Er zijn gezellige terrasjes met horeca gelegenheden. Er zijn tal van bezienswaardigheden in het centrum, zoals de Munsterkerk aan het Munsterplein of de Sint Christoffel kathedraal aan de Grote Kerkstraat en het Stadhuis aan de Markt. Net buiten het centrum bevindt zich het grootste outletcentrum van Nederland, Designer Outlet Roermond.

Nijmegen

Nijmegen 1574071 Pixabay

Net als veel grote steden in Nederland heeft ook Nijmegen een rijke geschiedenis, waar restanten nog van zichtbaar zijn in verschillende historische gebouwen. Een aantal bijzonder gebouwen zijn, het Stadhuis, de Waag op de Grote Markt en de Kruittoren, welke deel uit maakte van de omwalling van de stad. Jaarlijks zijn er veel evenementen, Nijmegen heeft dan ook gezellig en sfeervol centrum.

Willemstad / Dordrecht

Dordrecht 803092 Pixabay

Tussen Rotterdam en Dordrecht kom je langs Kinderdijk, waar net als bij de Zaanse Schans een serie molens staat, ooit gebruikt om een polder droog te leggen. Dordrecht zelf, kent een aantal interessante gebouwen en locaties, waar onder de Pottenkade, het Hof en de Wolwevershaven.

De voormalige vestingstad Willemstad, is een pittoresk stadje, vol met historische gebouwen uit de 16e en 17e eeuw. De vestingwerken, die de stad omsluiten stammen zelfs uit 1583.